Yhteystiedot

040 727 0935
miktaa(at)gmail.com

Pikakysely

Ei voimassa olevaa kyselyä.

Perussuomalaiset, rasismi ja maahanmuutto

Perjantai 12.10.2012 klo 23.58 - Mikko Taavitsainen

Osallistuin menneellä viikolla Seurakuntaopiston järjestämään vaalipaneeliin. Tilaisuus oli hyvin järjestetty ja keskittyi lähinnä kuntapolitiikkaan - kiitokset järjestäjille. Mutta yksi siellä ilmennyt asia sai minut kirjoittamaan tämän blogikirjoituksen. Nimittäin sain vastattavakseni useita kysymyksiä koskien edustamani puolueen suhtautumisesta rasismiin ja maahanmuuttoon. Koetan tehdä kantani ja edustamani Perussuomalaisten Järvenpään paikallisosaston kannan selväksi tiiviisti seuraavassa.

Rasismi

Perussuomalaiset eivät hyväksy rasismia missään muodossa.  Olen tämän kirjoituksen loppuun liittänyt Perussuomalaisen eduskuntaryhmän rasisminvastaisen julkilausuman. Myöskään Järvenpään Perussuomalaiset eivät hyväksy rasismia. Yhdistyksessämme ei ole ollut rasisteja, eikä sellaisia sinne haluta.

Maahanmuutto yleisesti

Perussuomalaisilla ei ole mitään maahanmuuttajia vastaan. Useimmat maahanmuuttajat ovat tulleet Suomeen laillisesti aviopuolisoina (vast.), perheenjäseninä tai työn perässä.

Valitettavasti Suomeen saavutaan myös lakejamme noudattamatta ja ilman perusteita pysyvään oleskelulupaan. Näihin asioihin viranomaiset puuttuvat, mikä heidän tehtävänsä onkin.

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: perussuoalaiset, maahanmuutto, rasismi