Yhteystiedot

040 727 0935
miktaa(at)gmail.com

Pikakysely

Ei voimassa olevaa kyselyä.

Yhdistää ja yhtiöittääkö vai ei?

Share |

Tiistai 27.5.2014 klo 10:45 - Mikko Taavitsainen


Ennakoin tuohon istuntoon muutamia värikkäitä puheita ja hyvin erilaisia mielipiteitä. Lehterillä ja reaaliaikaisen videolähetyksen parissa voi siis olla jopa viihdettä tarjolla. Mutta mahdollisesta teatteriviihteestä huolimatta toivon valtuuston pääsevän vakavan keskustelun jälkeen selvään ja kestävään päätökseen, joka sisältää selvän viestin kaupunginhallitukselle, operatiiviselle virkamiesjohdolle ja muutosehdotuksen alaisille organisaatioille työntekijöineen: Tehkää Järvenpään kaupunkikonsernin kiinteistönhoidosta hyvä esimerkki koko Suomelle!

sieppaa.pngMinun käsitykseni mukaan meillä olisi nykyisessä kaupunkikonsernissa siihen hyvät henkilöstöresurssit. Olisin itse valmis heittämään kehitykseen myös taloudellisia panoksia ja tarvittaessa lyhytaikaisesti tinkimäänkin vähän parin ensimmäisen vuoden säästötavoitteesta, kunhan koko porukalla - siis sekä Tekpan että Mestaritoiminnan henkilöstöllä - olisi halua ylittää em. tavoitteen mukainen muutoksen rotko hallitusti vaikkapa Mestaritoiminnan nykyisen johtajan johdolla. Silloin voitaisiin tavoitella sopeutusohjelmassa mainittuja suurempiakin säästöjä mm. energiatehokkuutta lisäämällä, missä asiassa Mestariyhtiömme ovat saaneet valtakunnallista mainetta.

Olen pannut viereen kyselyn siitä, miten asia pitäisi hoitaa. Jos jaksoit lukea tämän pitkän juttuni, ehkä käytät vielä minuutin lisää vastataksesi kyselyyni, joka on auki kaupunginvaltuuston kokousta edeltävään päivään asti? Otan mielelläni vastaan kirjoituksen aihetta koskevia kommentteja. Niin muuten ottavat kaikki valtuutetut puoluekannasta riippumatta. Puhu nyt, sillä aikaikkuna asian periaateratkaisun osalta saattaa sulkeutua 9.6., ja tässä on aika isosta periaateratkaisusta kyse.

PS. Kyselyn tulos oli 9.6.2014 noin klo 20 vieresen kuvan esittämä. Vastauksia oli yhteensä 102. Virhemarginaali 95%:n luottamusasteella on ± 8%.

Avainsanat: kiinteistönhoito, kunnallinen osakeyhtiö


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini