Yhteystiedot

040 727 0935
miktaa(at)gmail.com

Pikakysely

Ei voimassa olevaa kyselyä.

Järvenpään Perussuomalaisten ehdokaspakka on valmis

Share |

Maanantai 24.9.2012 klo 18.12 - Mikko Taavitsainen


Meitä kaikkia yhdistävät arvot, joiden mukaan Suomen ja suomalaisten hyvinvoinnin on hyvä olla politiikan keskiössä. Emme häpeä ajaa omia asioitamme samoin kuin muutkin tekevät. Ja Järvenpään kunnallispolitiikassa tämä tarkoittaa järvenpääläisen kunta-asioista huolehtimista. Erilaiset eteläisen Euroopan pelastamiset puhumattakaan maailman pelastamisesta jätämme mielellämme muiden puolueiden tehtäväksi, jotka toivottavasti yrittävät noita tavoitteitaan joidenkin muiden kuin järvenpääläisten verovaroilla.

Meitä kiinnostavat ensisijaisesti Järvenpään kaupungin terveyteen, sosiaaliasioihin ja koulutukseen kuuluvat peruspalvelut – niiden saatavuus ja laatu – sekä tietysti kuntamme infrastruktuurista huolehtiminen. Kun nämä asiat ovat kunnossa, voidaan katsoa myös muita asioita sen mukaan, kuin rahat riittävät.

Meitä ehdokkaita on toivottavasti jokaisen äänestäjän makuun.  Meillä on seitsemän alle 40-vuotiasta, yksitoista  40-60 –vuotiasta ja kolme yli 60-vuotiasta ehdokasta. Koulutukseltamme edustamme melko laajaa kirjoa tutkijakoulutuksen saaneista ammatillisen koulutuksen erikoisosaajiin. Joukossa on yrittäjiä, luottamusmiehiä, pelastus- ja turvallisuusalojen eksperttejä, rakentajia, terveydenhuollon ja opetuksen osaajia, myyntimiehiä, kuljetusten ja logistiikan asiantuntijoita jne.  Ehdokkaista neljä on jo ehtinyt työeläkkeelle, joten heillä on valituksi tullessaan valmius vaikka täysipäiväiseen kunta-asioiden hoitoon. Ja kun kaksi valtuutettuamme ovat nytkin ehdokkaina, tarjolla on myös kokemusta kunnallispolitiikasta.

Järvenpään Venttijoukkoomme voit tutustua Perussuomalaiset r.p:n sivujen kautta osoitteessa http://vaalit.perussuomalaiset.fi/#Järvenpää tai JärPS:n sivujen kautta osoitteissa http://www.simplesite.com/JarPS/27500637 ja http://jarps.ehdolla.fi/.

Tekeekö Järvenpään Perussuomalaisten Ventti Jytkyn, riippuu Sinun valinnastasi äänestäjänä. Mutta jos tekee, se kuuluu paitsi Järvenpää-talon kokoushuoneissa myös Arkadianmäellä. Ja uskon sillä kuulumisella olevan myös yleispolitiikkaa tervehdyttävä vaikutus. Se on lisäarvo, jonka saat vain Perussuomalaisia äänestämällä. 

Minä olen kiitollinen siitä, että saan olla tässä joukossa mukana yrittämässä.

Avainsanat: Ehdokkaat, Jytky


Kommentit

24.9.2012 19.12  Kristian

Tuttua Mikkomaista kerrontaa. Mukava lukea ja ennenkaikkea asiassa löytyy. Saas nährä miten meitin käy, mutta työ jatkuu ja henki on korkeella!! Tsemppiä meille kunhan arvoisat ja asiantuntevat äänestäjät toivottavasti meidät muistaa uurnalla kun vaan riittävästi tuodaan oikeita asioita esiin.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini